Скъпи малки и големи танцуващи, родители и приятели,
с радост обявяваме датата за официално стартиране на танцовия сезон 2018/2019 в Школа по танци VeroniQue – 17 септември 2018 година.
Ваканцията и лятото са към своя край и нашите прекрасни преподаватели ви очакват с нетърпение в залата. Готови сме за нови приключения, постижения и незабравими мигове с вас във вихъра на танца. Ние вярваме в добрата, методична, системна и отговорна работа в класовете. Стремим се към изграждане на добро възпитание и дисциплина, усет към естетиката и музиката, любов и всеотдайност към танца, радост от движението и умения за работа в екип.

Подходящи класове могат да намерят при нас, както деца, така и възрастни любители. Графикът ни е готов и ви очакват следните занимания и стилове – Класически балет, Джаз балет/Contemporary, Йога и Пилатес, Суинг танци, Кизомба, Кей-поп и други.
Учебната година при нас официално започва на 17 септември, а вашите записвания може да направите на тел. +359 883 42 76 50, от нашия e-mail адрес тук – dance@veronique-bg.com или на място. Предстои една интересна и вълнуваща година, изпълнена с много нови движения, идеи, емоции, сцени и усмивки.

Записванията за деца по Класически балет ще бъдат в следните възрастови групи: 4-5 г., 5-7 г., 7-9 г., 9-13 г.
Нова група за любители по Джаз балет/Contemporary dance (за начинаещи) ще стартира от 25ти септември. От октомври ще има и нова група по Кей-поп за тийнейджъри и младежи, както и Кизомба уроци.

Заповядайте, за да сътворим заедно магията на новият танцов сезон. Ще ви очакваме от септември в танцовата зала на Школа по танци Veronique.

Можете да видите нашите актуални график и цени тук – https://veronique-bg.com/grafik-i-ceni
За повече информация се свържете с нас! Очакваме ви!

„Помниш ли ме?
Преди време ти виках, опитвах се да стигна до теб. Исках да ме чуеш. Плачех нощем, търсех себе си, лутах се в този обширен свят, пълен с толкова неразбиране и объркани души. Страдах, молех се, крещях. Търсех разбиране- намерих. Сега съм тук, открих своята стихия, намерих пътят който да последвам. Светлината съществува, правотата, добрите хора. Открих и от тази другата страна, онези липси, които не спирах да усещам.
Не се отказвай, само това искам да ти споделя. Пиша ти това мое писмо, за да ти разкажа. Събудих се в този единствен и слънчев ден и избрах да последвам туй що вътрешно ми казваше. И не сгреших, вярваш ли? Оказа се, че няма правилно и грешно, че всичко що душа има е вярно и те води там, където си искал. Нямам търпение да прочетеш всичко това и да ме последваш, да стигнеш, да се видим..Знаеш ли как ми липсваше всичко това.
Можеш да го направиш нали ти виках в тишината, шептях ти, помниш предполагам.
Пътят на душата винаги ще те води там, където си поискал. Чакам те. „
Изповедта на детето, това което все още плаче в теб и чиито глас не можеш да заглушиш с годините. Онова дете, което за да интегрираш първо трябва да освободиш. Защото то няма да спре да иска и да се надява на повече, няма да спре да мечтае, да допуска грешки, да плаче. Детето в теб ще е онази частица, която ще ти напомня от къде си тръгнал и до къде искаш да стигнеш.
И заедно с това дете ще проследиш Пътят, на своето себеоткриване.
В „Пътят 2” ще имаш възможност да видиш как падат границите, как човек събира своята сила и пречупва всички съмнения в себе си. Ще видиш началото, ще усетиш болката и борбата, ще се вдъхновиш от любовта, ще последваш сърцето си, защото нашият път- не спира…“

Дата: 23 ноември 2017
Час: 19:30 часа
Място: кино – театър Освобождение (бул. Княгиня Мария Луиза 106)
Билети: 10 лв.
Билети може да закупите:
В залата на Школа по танци VeroniQue
Онлайн билети в сайта на: www.ticketportal.bg
В мрежата на: Бензиностанции OMV, Магазини Пикадили, Книжарници Booktrading и Office 1 Superstore
В деня на представлението на място в театър Освобождение.

За допълнителна информация: +359 883 42 76 50
https://veronique-bg.com/

Танцовият сезон за предстоящата 2017/2018 година е на прага на своето начало!
Готови ли сте за новите танцови предизвикателства?
Танцът е изкуство, което преизпълва душата с всяка една емоция от спектъра на нашите чувства и сетива. Когато човек танцува, освождава натрупалия се стрес и зарежда тялото си с чиста енергия. Движението се извършва с всяка клетка на нашето тяло, но най-главното, което ни движи в един танц, е нашето съзнание. В този танцов сезон, заедно ще проследим развитието от първата стъпка до излизането на сцена. Пътят на всеки един танцьор.

Учебната година за нас започва на 18 септември, а вашите записвания може да направите на тел. +359 883 42 76 50, от нашия e-mail адрес тук – dance@veronique-bg.com или на място. Предстои интересна и вълнуваща година, изпълнена с много нови движения, идеи, емоции, сцени и усмивки.

Записванията за деца по Класически балет ще бъдат в следните възрастови групи: 4-5 г., 6-8 г., 8-10 г., 11-14 г.
През октомври ще се сформира и нова група за възрастни любители по Джаз балет/Contemporary dance, за начинаещи. Ще има нови класове и по Streching упражнения за цялото тяло, които ще бъдат отворени за всички любители на движението и спорта, които имат нужда от разтягане на своята мускулатура, раздвижване и отваряне на ставите.

Съвсем скоро ще бъде обявена допълнителна информация за Денят на отворените врати в школата по танци, който ще се проведе през месец октомври. А за всички танцуващи предстои да изживеят емоцията на сцена с второто издание на спектакъла „Пътят…” през ноември.
Заповядайте, за да сътворим заедно магията на новият танцов сезон. Ще ви очакваме от септември в залата по балет на Школа по танци Veronique.

Можете да видите нашите актуални график и цени тук – https://veronique-bg.com/grafik-i-ceni
За повече информация се свържете с нас! Очакваме ви!

„Пътят“ – авторски спектакъл на Школа по танци VeroniQue.

Използвайки езика на съвременния танц, танцьорите от школата ще представят желанието и пътя до себеоткриването и себеопознаването. Една много лична и  преживяна история за влиянието на събития, хора, общество и семейство върху личността ни.

Чуваш ли ме?! Аз бях точно като теб. Стоях в леглото си свита на кълбо. Изолирах душата си от този мръсен свят. Всички очи вперени в теб, всеки те сочи, клевети, поправя, няма край. Повтарях си няма край. Разбираш ли ме? Бях точно като теб, пътувах всеки ден за да стигна до тук, да започна деня си. Работех, учех, не спирах.. Всеки искаше да бъда това, а после се отмяташе и искаше друго, не беше достатъчно, никога не бях достатъчна. Не можех да спя, сънувах кошмари. Някога свършва ли това? Ще ти кажа.. Идва ден когато осъзнаваш, че не си струва ако ти не си пълноценен. Идва ден когато оставяш всичко зад теб и започваш отначало, защото пътят ти е там, където сърцето ти те води. И да ти кажа не съжалявам, не съжалявам че преминах през всичко това, че бях смазвана психически, че нямах сила да живея, всеки се противопоставяше на мен, моят начин беше грешен за всички, но моят начин ме доведе до деня, в който аз се надигнах и осъзнах, че точно това ме прави различна.

Виждаш ли ме?! Всеки от нас се ражда сам и въпреки, че израстваме и живеем заобиколени от хора, идва момент когато няма никой до теб. В тези моменти си слаб, беззащитен, а света е така горчив и остър, сякаш всичко се настройва срещу теб. Трудностите започват да изглеждат непреодолими, всеки ден става все по тежък, а ти се питаш до кога… Помня очите, погледите, всеки искаше от мен да съм перфектна, но аз не съм такава. Опитах, но не мога да бъда това, което другите искат от мен. Опитах да следвам много думи, много съвети, но накрая винаги избирах сърцето си. Защото там където е моето сърце, там е моят път. Пътят никога не е равен и гладък. Винаги е пълен с много болка и разочарование, трябва да бъдеш инат, да му се противопоставиш, да викаш и крещищ, да се обърнеш срещу целия свят, защото иначе няма да спечелиш. Тази битка се печели когато запазиш себе си, когато вечер биещото ти сърце ти напомня, че си жив и си тук, за да постигнеш всичко това, за което мечтаеш. Детето в теб никога няма да угасне, ако ти слушаш единствено сърцето си. Създадохме „Пътят“ – танцово представление, което усещаме дълбоко със сърцата си. Път , който всеки от нас извървява по един или друг начин. Пътуване през живота, през проблеми, грешки, радости и болки. Но всъщност трудностите ни правят силни и когато освободиш душата си, тогава започваш да живееш истински.

Дата: 27 юни 2016
Час: 19:00 часа
Място: кино – театър Освобождение (бул. Княгиня Мария Луиза 106)
Билети: 10 лв.
Билети може да закупите:
В залата на Школа по танци VeroniQue
В деня на представлението на място в театър Освобождение.
В мрежата на: Бензиностанции OMV, Магазини Пикадили, Книжарници Booktrading и Office 1 Superstore

За допълнителна информация: +359 883 42 76 50

Пътят - танцов спектакъл на школа по танци Вероник

Скъпи танцуващи приятели и родители, лятото е към своя край и е време да се завърнем в танцовата зала с пълна сила. Заредени и много вдъхновени екипа на Школа по танци VeroniQue ви очаква с огромно нетърпение!

Обявяваме записване за групите ни за деца и възрастни.

Заниманията по Класически балет за деца (5-6 годишни, 6-7 годишни, 8-9 годишни, 10-12 годишни) ще стартират от 19 септември, с изключение на новата ни група за най-малките 4 годишни балеринки . Те ще стартират на 28 септември.

Новата ни група по Джаз балет / Contemporary за възрастни любители – начинаещи ще започне от 30 септември.

Актуален график може да видите тук: График и Цени

За допълнителни въпроси може да се свържете с нас от тук: Контакти 
Очакваме ви!

Read the latest car news and check out newest photos, articles, and more from the Car and Driver Blog.

SoulColors – танцово представление на Школа по танци VeroniQue

SoulColors е авторски спектакъл на Школа по танци VeroniQue в стила на съвременния танц. Това е една интересна гледна точка, една симбиоза между различни тела, техники и възможности. Read more

За да открием новия танцов сезон, а вие да откриете вашия любим стил танци Школа по танци VeroniQue отново ви подарява Ден на отворените врати!

Ден, в който всички уроци са безплатни! Опитайте и намерете вашето занимание! Събитието ще се проведе на Read more

Два живота в едно цяло. Две души в едно тяло. Толкова еднакви и толкова различни. Толкова близки и толкова далечни… Имали ли сте чувството Read more

Какво точно стои зад думите „Контемпорари“ (Contemporary) и „Модърн“ (Modern), за които толкова често съвременните танцьори, хореографи и художествени Read more

„Раздвоение” е танцова интерпретация на лутащата се душа. История за копнежа към неизвестното. За риска от падане. Read more

Logo_footer   
     Copyright © 2011-2015. Школа по танци Veronique

София, ул. "20-ти април" 13 | Design by: yasoo.us