Скъпи малки и големи танцуващи, родители и приятели,
с радост обявяваме датата за официално стартиране на танцовия сезон 2018/2019 в Школа по танци VeroniQue – 17 септември 2018 година.
Ваканцията и лятото са към своя край и нашите прекрасни преподаватели ви очакват с нетърпение в залата. Готови сме за нови приключения, постижения и незабравими мигове с вас във вихъра на танца. Ние вярваме в добрата, методична, системна и отговорна работа в класовете. Стремим се към изграждане на добро възпитание и дисциплина, усет към естетиката и музиката, любов и всеотдайност към танца, радост от движението и умения за работа в екип.

Подходящи класове могат да намерят при нас, както деца, така и възрастни любители. Графикът ни е готов и ви очакват следните занимания и стилове – Класически балет, Джаз балет/Contemporary, Йога и Пилатес, Суинг танци, Кизомба, Кей-поп и други.
Учебната година при нас официално започва на 17 септември, а вашите записвания може да направите на тел. +359 883 42 76 50, от нашия e-mail адрес тук – dance@veronique-bg.com или на място. Предстои една интересна и вълнуваща година, изпълнена с много нови движения, идеи, емоции, сцени и усмивки.

Записванията за деца по Класически балет ще бъдат в следните възрастови групи: 4-5 г., 5-7 г., 7-9 г., 9-13 г.
Нова група за любители по Джаз балет/Contemporary dance (за начинаещи) ще стартира от 25ти септември. От октомври ще има и нова група по Кей-поп за тийнейджъри и младежи, както и Кизомба уроци.

Заповядайте, за да сътворим заедно магията на новият танцов сезон. Ще ви очакваме от септември в танцовата зала на Школа по танци Veronique.

Можете да видите нашите актуални график и цени тук – https://veronique-bg.com/grafik-i-ceni
За повече информация се свържете с нас! Очакваме ви!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     Copyright © 2011-2015. Школа по танци Veronique

София, ул. "20-ти април" 13 | Design by: yasoo.us