нови групи по джаз балет

Скъпи приятели, лятото е към своя край, а танцовият сезон тепърва започва!  Ако обичате да танцувате, ако искате да се разнообразите, да откриете себе си, да се научите да владеете тялото си,  да се забавлявате – вие сте на правилното място!

За нас танцът не е просто движение, той е израз на душите и сърцата ни! На това, което всъщност сме. А балетната зала и урокът по танци е едно незабравимо, уникално преживяване и усещане, което искаме да ви предадем!

В напрегнатото ни и забързано ежедневие, всеки има нужда от нещо, което да го откъсне от външния свят. Нещо което го кара да се пренесе на друго място и в друго време, там където надхвърляме възможностите си… Когато се потопите в магията на танца, ще разберете за какво ви говоря. Единственото условие е човек да има желание и търпение, да танцува със сърцето си!
Тогава всичко е възможно!

Затова с радост ви съобщаваме, че се сформират групи по Модерен и Джаз балет за възрастни-любители! Заниманията ще започнат от  средата на месец септември ( 18.09.2012 г.). Часовете ще се провеждат във вторник и четвъртък вечер в балетната зала на Читалище „Бачо Киро”. Всеки, който се интересува, има въпроси или иска да се запише – да се свърже с нас!

Очакваме ви!
.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     Copyright © 2011-2015. Школа по танци Veronique

София, ул. "20-ти април" 13 | Design by: yasoo.us