Балкански Младежки ФестивалБалкански младежки фестивал “Младостта на Балканите”
Балкански младежки фестивал „Младостта на Балканите” (БМФ) е най-голямото международно младежко събитие в Югоизточна Европа и всяка година се организира от младежи. Основната цел на БМФ е да подпомага стремежите на младите хора от България, Балканите и Европа да се опознаят, да обменят информация, да разширят контактите си в цялото разнообразие от интереси и проблеми, умения и възможности за изяви и сътрудничество.
http://www.byfestival.eu
.

Българският инфо портал за танциBG Dancer | Българският инфо портал за танци
BG Dancer е създаден да предоставя информация за текущи събития свързани с различни видове танци. На сайта ще имате възможност да се запознаете с школите и клубовете, които предоставят уроци в различен танцов жанр. Подробна информация за съответната школа се намира на всяка отделна страница, а под всеки текст се намира линк на съответния клуб.
http://bgdancer.info
.
.

Аз Танцувам – Портал за танциАз Танцувам – Портал за танци
Добре дошли в Аз Танцувам – Портал за танци. Целта на нашия е екип е да ви информираме за всичко, свъразно с танците в България и с най-интересното от света. Ние сме една свободна платформа за танци и култура, в която всеки може да сподели своята новина, свързана със света на танците. Това, към което се стремим, е да ви бъдем полезни и да ви предлагаме съдържание, което да е ценно за вас.
http://aztantsuvam.com
.
.

Конна база „Адгор“
Българско общество за естествени взаимоотношения между човека и коня
Bulgarian natural horsemanship society

http://adgor.bg
.
.
.

Карате клуб РонинКарате клуб Ронин
Карате клуб „Ронин“ има за цел да възпитава и обучава членовете си в бойния дух и философията на карате, личностно усъвършенстване и изграждането на ценностната им система. Провеждат се тренировки по карате всеки ден от понеделник до петък.
http://shirodojo.com
.
.
.

СитопечатСитопечат върху текстил
Ако имате нужда от щампи с уникален дизайн върху блузи и тениски, унифoрми, екипи за спорт, работни дрехи или тениски за подарък, ние можем да ги отпечатаме за вас чрез директен ситопечат.
Използваме само от най- висококачествените пластизолни мастила, придаващи наситеност на цветовете и висока устойчивост на щампата.

http://coa-bg.com
.
.