Пътят - танцов спектакъл

„Пътят“ – авторски спектакъл на Школа по танци VeroniQue.

Използвайки езика на съвременния танц, танцьорите от школата ще представят желанието и пътя до себеоткриването и себеопознаването. Една много лична и  преживяна история за влиянието на събития, хора, общество и семейство върху личността ни.

Чуваш ли ме?! Аз бях точно като теб. Стоях в леглото си свита на кълбо. Изолирах душата си от този мръсен свят. Всички очи вперени в теб, всеки те сочи, клевети, поправя, няма край. Повтарях си няма край. Разбираш ли ме? Бях точно като теб, пътувах всеки ден за да стигна до тук, да започна деня си. Работех, учех, не спирах.. Всеки искаше да бъда това, а после се отмяташе и искаше друго, не беше достатъчно, никога не бях достатъчна. Не можех да спя, сънувах кошмари. Някога свършва ли това? Ще ти кажа.. Идва ден когато осъзнаваш, че не си струва ако ти не си пълноценен. Идва ден когато оставяш всичко зад теб и започваш отначало, защото пътят ти е там, където сърцето ти те води. И да ти кажа не съжалявам, не съжалявам че преминах през всичко това, че бях смазвана психически, че нямах сила да живея, всеки се противопоставяше на мен, моят начин беше грешен за всички, но моят начин ме доведе до деня, в който аз се надигнах и осъзнах, че точно това ме прави различна.

Виждаш ли ме?! Всеки от нас се ражда сам и въпреки, че израстваме и живеем заобиколени от хора, идва момент когато няма никой до теб. В тези моменти си слаб, беззащитен, а света е така горчив и остър, сякаш всичко се настройва срещу теб. Трудностите започват да изглеждат непреодолими, всеки ден става все по тежък, а ти се питаш до кога… Помня очите, погледите, всеки искаше от мен да съм перфектна, но аз не съм такава. Опитах, но не мога да бъда това, което другите искат от мен. Опитах да следвам много думи, много съвети, но накрая винаги избирах сърцето си. Защото там където е моето сърце, там е моят път. Пътят никога не е равен и гладък. Винаги е пълен с много болка и разочарование, трябва да бъдеш инат, да му се противопоставиш, да викаш и крещищ, да се обърнеш срещу целия свят, защото иначе няма да спечелиш. Тази битка се печели когато запазиш себе си, когато вечер биещото ти сърце ти напомня, че си жив и си тук, за да постигнеш всичко това, за което мечтаеш. Детето в теб никога няма да угасне, ако ти слушаш единствено сърцето си. Създадохме „Пътят“ – танцово представление, което усещаме дълбоко със сърцата си. Път , който всеки от нас извървява по един или друг начин. Пътуване през живота, през проблеми, грешки, радости и болки. Но всъщност трудностите ни правят силни и когато освободиш душата си, тогава започваш да живееш истински.

Дата: 27 юни 2016
Час: 19:00 часа
Място: кино – театър Освобождение (бул. Княгиня Мария Луиза 106)
Билети: 10 лв.
Билети може да закупите:
В залата на Школа по танци VeroniQue
В деня на представлението на място в театър Освобождение.
В мрежата на: Бензиностанции OMV, Магазини Пикадили, Книжарници Booktrading и Office 1 Superstore

За допълнителна информация: +359 883 42 76 50

Пътят - танцов спектакъл на школа по танци Вероник

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     Copyright © 2011-2015. Школа по танци Veronique

София, ул. "20-ти април" 13 | Design by: yasoo.us