Танцовият сезон за предстоящата 2017/2018 година е на прага на своето начало!
Готови ли сте за новите танцови предизвикателства?
Танцът е изкуство, което преизпълва душата с всяка една емоция от спектъра на нашите чувства и сетива. Когато човек танцува, освождава натрупалия се стрес и зарежда тялото си с чиста енергия. Движението се извършва с всяка клетка на нашето тяло, но най-главното, което ни движи в един танц, е нашето съзнание. В този танцов сезон, заедно ще проследим развитието от първата стъпка до излизането на сцена. Пътят на всеки един танцьор.

Учебната година за нас започва на 18 септември, а вашите записвания може да направите на тел. +359 883 42 76 50, от нашия e-mail адрес тук – dance@veronique-bg.com или на място. Предстои интересна и вълнуваща година, изпълнена с много нови движения, идеи, емоции, сцени и усмивки.

Записванията за деца по Класически балет ще бъдат в следните възрастови групи: 4-5 г., 6-8 г., 8-10 г., 11-14 г.
През октомври ще се сформира и нова група за възрастни любители по Джаз балет/Contemporary dance, за начинаещи. Ще има нови класове и по Streching упражнения за цялото тяло, които ще бъдат отворени за всички любители на движението и спорта, които имат нужда от разтягане на своята мускулатура, раздвижване и отваряне на ставите.

Съвсем скоро ще бъде обявена допълнителна информация за Денят на отворените врати в школата по танци, който ще се проведе през месец октомври. А за всички танцуващи предстои да изживеят емоцията на сцена с второто издание на спектакъла „Пътят…” през ноември.
Заповядайте, за да сътворим заедно магията на новият танцов сезон. Ще ви очакваме от септември в залата по балет на Школа по танци Veronique.

Можете да видите нашите актуални график и цени тук – https://veronique-bg.com/grafik-i-ceni
За повече информация се свържете с нас! Очакваме ви!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     Copyright © 2011-2015. Школа по танци Veronique

София, ул. "20-ти април" 13 | Design by: yasoo.us