Ако искате да се докоснете до красотата на класическия балет или да усетите свободата на съвременния танц, модерния и джаз балет заповядайте в Школа по танци VeroniQue

.
уроци по танциТанцът е една от най-красивите и уникални форми на общуване с околния свят. Проучвания показват, че те са една и от най-предпочитаните дейности от хората за свободното време. Овладяването на различни и нови танцови умения повишава самочувствието и увереността, подобрява социалните им контакти и здравословното им състояние. Танцуването увеличава производството на „серотонин”, който допринася за усещането на щастие; повишава гъвкавостта и здравината на костите, укрепва мускулите и подобрява функциите на мозъка, подпомага регулирането на теглото и стимулира доброто настроение. То не само разтоварва психическото и физическото напрежение, но е и една от най-приятните форми на социално общуване.

През последните години балетът и модерните танци станаха достъпни за любителите на танцовото изкуство чрез възможностите, които предоставят танцовите школи. Всеки, който иска да научи основите на класическия балет или да усъвършенства уменията си в модерните танци, може да стане част от това изкуство  и да сбъдне своята мечта. Ако искате да видите малката си дъщеря като балерина или искате просто да се забавлявате, да танцувате за удоволствие и да поддържате добрата си физическа форма, вече имате такава възможност като се запишете на уроци по танци.

Ако искате да се докоснете до красотата на класическия балет или да усетите свободата на съвременния танц, модерния и джаз балета може да се включите в уроците на Школа по танци VeroniQue.  Нашата школа предлага групови и индивидуални занимания за деца и възрастни по класически и джаз балет. Уроците са разделени на групи и се провеждат в балетната зала на Читалище „Бачо Киро“.

Индивидуалните занимания ще ви накарат да се чувствате много по – комфортно, да напредвате по-бързо, да преодолеете по бързо и да поставите свои лични цели и изисквания.

С частните уроци по танци, вие разполагате с времето си и получавате много повече информация за танца, стиловите му  характеристики и разбира се характерните му движения.  Те ще ви помогнат да доизградите вашето самочувствие, да усъвършенствате вашата техника и да постигнете бързи, но качествени резултати, като се обръща внимание на всеки детайл.  Индивидуалните уроци по танци са за всички, на които им предстои важно събитие, или искат по-специална подготовка, но също така и за всички, които просто искат да напредват по-бързо. Графикът на часовете се планира индивидуално, според възможностите на всеки желаещ.

По-пълна информация за графика на уроците по джаз балет / контемпорари, класически балет и модерни танци вижте актуалния график.

За записване, въпроси и повече информация се свържете с нас!

Ако искате да се забавлявате, да се учите, да владеете тялото си или просто да танцувате, като изразявате себе си чрез движение…

Елате и се забавлявайте с нас! Очакваме ви!

Зала на школа по танци Вероник

Школа по танци VeroniQue предлага групови и индивидуални уроци по танци за деца и възрастни по класически и джаз балет