„Помниш ли ме?
Преди време ти виках, опитвах се да стигна до теб. Исках да ме чуеш. Плачех нощем, търсех себе си, лутах се в този обширен свят, пълен с толкова неразбиране и объркани души. Страдах, молех се, крещях. Търсех разбиране- намерих. Сега съм тук, открих своята стихия, намерих пътят който да последвам. Светлината съществува, правотата, добрите хора. Открих и от тази другата страна, онези липси, които не спирах да усещам.
Не се отказвай, само това искам да ти споделя. Пиша ти това мое писмо, за да ти разкажа. Събудих се в този единствен и слънчев ден и избрах да последвам туй що вътрешно ми казваше. И не сгреших, вярваш ли? Оказа се, че няма правилно и грешно, че всичко що душа има е вярно и те води там, където си искал. Нямам търпение да прочетеш всичко това и да ме последваш, да стигнеш, да се видим..Знаеш ли как ми липсваше всичко това.
Можеш да го направиш нали ти виках в тишината, шептях ти, помниш предполагам.
Пътят на душата винаги ще те води там, където си поискал. Чакам те. „
Изповедта на детето, това което все още плаче в теб и чиито глас не можеш да заглушиш с годините. Онова дете, което за да интегрираш първо трябва да освободиш. Защото то няма да спре да иска и да се надява на повече, няма да спре да мечтае, да допуска грешки, да плаче. Детето в теб ще е онази частица, която ще ти напомня от къде си тръгнал и до къде искаш да стигнеш.
И заедно с това дете ще проследиш Пътят, на своето себеоткриване.
В „Пътят 2” ще имаш възможност да видиш как падат границите, как човек събира своята сила и пречупва всички съмнения в себе си. Ще видиш началото, ще усетиш болката и борбата, ще се вдъхновиш от любовта, ще последваш сърцето си, защото нашият път- не спира…“

Дата: 23 ноември 2017
Час: 19:30 часа
Място: кино – театър Освобождение (бул. Княгиня Мария Луиза 106)
Билети: 10 лв.
Билети може да закупите:
В залата на Школа по танци VeroniQue
Онлайн билети в сайта на: www.ticketportal.bg
В мрежата на: Бензиностанции OMV, Магазини Пикадили, Книжарници Booktrading и Office 1 Superstore
В деня на представлението на място в театър Освобождение.

За допълнителна информация: +359 883 42 76 50
https://veronique-bg.com/

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     Copyright © 2011-2015. Школа по танци Veronique

София, ул. "20-ти април" 13 | Design by: yasoo.us