на танци през почивните дни на 2015 година

Знаем, че за повечето българи е традиционно, да вземат няколко дни от отпуската си през лятото, и да използват момента, за да отидат на море. Какво правите обаче, когато два или повече официални празника са близо един до друг, и са съчетани от една, малко по-дълга от обичайната, почивка – например 7 или 8 дни, или повече?

През 2015 година, все още не се знае със сигурност кога и колко ще се почива, но най-вероятно, около националния празник трети март ще се почива четири дни. Още толкова почивка ще има със сигурност в дните от 10-ти април (Разпети петък) до 13-ти април (Великден). Възможно е, но не е много сигурно, около Гергьовден отново да се насладим на една по-голяма почивка от шест дни. Денят на независимостта (22-ри септември) също се пада във вторник, и е много вероятно и там да се почива четири дни. Задължителна е и почивката от 24-ти до 27-ми декември включително.

Календар с почивните дни през 2015 година

Един прекрасен начин за прекарване на почивните дни

Ако искате да използвате почивката си пълноценно, и едновременно с това да се забавлявате, и да научите нещо ново, ние имаме предложение за Вас. Защо не се запишете на един кратък курс по танци? Макар да Ви се струва невероятно, за тези 5-6 дни, Вие ще усвоите нови движения, а освен това може и да научите някой изцяло нов танц. Независимо дали предпочитате модерни танци, джаз балет, хип-хоп или пък салса – посветете почивката си на това свое любимо занимание.

Освен че със сигурност ще научите нещо ново, чрез груповите уроци по танци ще завържете и нови социални контакти, а защо не и приятелства. Едно от главните предимства на заниманията е, че те не са зависими от сезона, и от това какво е времето навън. Те могат да се практикуват по всяко едно време на годината, докато на море може да отидете само през лятото. За това, ако се чудите какво да правите през почивните дни по Великден примерно, може да се позабавлявате с малко танци.

Ако пък желаете да прекарвате повече време с любимия или любимата Ви, може заедно да се запишете на един такъв курс по танци. Така, не само ще сте заедно, но и ще се забавлявате, и ще може да смаете приятелите си, когато започнете да танцувате заедно. Ако пък имате и деца, те също могат да се възползват от специалните уроци по танци, които са предназначени за най-малките.

Имайте предвид, че освен приятни и полезни, танците са един от най-добрите начини за отпускане и разтоварване от сивото натоварено ежедневие.

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     Copyright © 2011-2015. Школа по танци Veronique

София, ул. "20-ти април" 13 | Design by: yasoo.us