уроци по сватбени танци

Сватбеният ден е може би най-романтичният спомен за всяка двойка, връзка и брак. Това е специалният ден, когато празнуваме любовта си и се вричаме в любимия човек. След време, ще пускаме видеозапис от сватбения ден и ще си припомняме хубавия спомен.

сватбени танциЕдно от важните условия да направим сватбата си наистина специална е да създадем весела и приятна атмосфера, както за себе си, така и за нашите гости. Най-лесният и доказан начин за създаване на добро настроение на една сватба е хубавата музика и танците. Когато младоженците са на дансинга цяла вечер, това зарежда и останалите гости да се включат в танцовата забава. Самото сватбено тържество започва с първия сватбен танц на новото семейство.

Изборът на първия танц е един от най-вълнуващите моменти за всяка влюбена двойка. Изборът на любимата песен и подготовката за първия танц е един съкровен спомен за цял живот. За съжаление, не всички хора са родени с дарбата да танцуват добре, други просто се притесняват да покажат своите танцови умения, а трети просто никога не са имали куража да танцуват пред хора. Друга тенденция напоследък е подготовката на специален танц-изненада от младоженците за всички гости, който може да включва необичайна смяна на стила, иронични моменти в самия танц и дори „импровизирано“ включване на кумовете и шаферките.

първи сватбен танцНай-доброто решение, за да направите наистина запомнящо се впечатление на своите гости и да създадете уникален спомен от сватбения си ден е да намерите няколко часа в програмата си за уроци по танци. Повечето танцови школи днес, предлагат възможността за индивидуални уроци по танци за бъдещи младоженци. Всяка булка преди сватбата си е заета със стотици ангажименти, свързани с организацията – покани, чаши, торти, ресторант, църква, меню, рокля, но малко се сещат да отделят няколко часа от времето си, за да се запишат на уроци по танци. Само няколко урока по танци с любимия човек могат да ви дадат необходимата увереност да направите празника си наистина специален и да създадете най-прекрасния си спомен от сватбения ден.

уроци по сватбени танциНе всички мъже се чувстват достатъчно уверени в танцовите си умения и това е моментът, когато можете да ги накарате да усвоят нови танцови техники и умения и да изумите всички с първия си танц. Освен първия законен танц на новото семейство, още 2-3 и повече часа, вие ще трябва да прекарате на дансинга в различни танци от хора, блусове, диско музика, а защо не и някое танго. Ако се запишете на уроци по танци преди сватбата със своя любим човек ще прекарате няколко незабравими часа, в които ще откривате нови неща за себе си.

Професионалните преподаватели по танци ще ви помогнат да научите нови движения и танци, да се почувствате уверени и красиви, и да разкриете неподозирани досега танцови умения. Учителите по танци ще ви помогнат да изберете най-подходящата музика,танц и хореография за вашата сватба и да впечатлите всички гости със своите нови умения. Оригиналната хореография, новите танцови техники и вашата увереност докато танцувате с любимия човек ще ви помогнат да изразите по неповторим начин вашата любов и ще направят наистина незабравим вашия сватбен ден.

Материалът е подготвен специално за Школа по танци Вероник

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     Copyright © 2011-2015. Школа по танци Veronique

София, ул. "20-ти април" 13 | Design by: yasoo.us